Lumenveistotapahtuma 17.-19.2.2017

designgoeskarstula

14.2. Janne ja Anna saapuvat Karstulaan ja majoittuvat Artrannan tiloihin. Ensin kouluttajat tutustuvat Ropotti-työpajaan, jossa valmistetaan tapahtuman lumimuotit. Muotit ovat juuri kuten tilattu ja juuri ajoissa valmiit, mainio juttu.
15.2. Aamulla muotit ovat veistopaikalla ja aihioiden täyttäminen alkaa. Tamppausapua saimme Karstulan yläasteelta, kaivinkoneen tarjosi Raimo Sillanpää.
Arto Karstoittuu noin 20.00, pyöräkuormaajaan 20.15, muotti hajalle 20.26. majoitukseen tutustuminen ja saunomisyritys
16.2. Muottien kanssa taistelua ja aihioiden tamppailua. Meneehän tuo kun pitää tehdä
17.2. Yhteinen aamupala veistäjäin kanssa ja asiaan perehdytys. Suunnittelutuokion jälkeen veistäminen alkaa. Illalla saunaan ja sosialisoitumaan
18.2. Veistotohinointia, Juhani Lillbergin audienssi, lisää veistotohinointia. Veistäjä Zigmudns Vilnius Latviasta vierailee myös tapahtumassa. 2nd audienssi, illalla saunaan ja tutustumaan paikalliseen ruoka- ja tanssiravintolaan
19.2. Veistotohelointia & finistelyä, sekä palkintojenjakoa

designgoeskarstula1designgoeskarstula2

Ikitalvi konsultoi tapahtuman järjestelyissä ja antoi lumitekniset ohjeet järjestäjille.
Tarjosimme myös joutessamme lumentamppauspalveluita muutaman vuorokauden ajan. Tapahtuman aikana koulutimme osallistujia neuvoin ja esimerkein, jokainen kouluttaja veisti myös oman teoksen viikonlopun aikana. Kaiken muun hyvän lisäksi dokumentoimme koko prosessin ja koostimme tapahtumista muutaman videon.

http://www.youtube.com/watch?v=XSJs9f1wCEM

http://www.youtube.com/watch?v=dVPykaor5rA

 

Yhteistyössä mukana